Tuesday, September 18, 2007

.: Immigrations Intervjun :.



..... Idag. Den 18de September. Var en läskig dag. Idag var nämligen intervjun i Memphis, för om jag skulle få stanna eller inte. För dem att se om det var ett bluff äktenskap. De frågade bland annat om jag planerade att gifta mig när jag kom hit. Vi fick hålla upp vår högra hand o svära på att vi sa sanningen och inget annat än den. Jag ljuger aldrig. Men det var kul. Typiskt amerikanskt. Men det tog bara 15 minuter och jag är godkänd amerikan nu antar jag. Om två veckor kommer den riktiga Greencarden och jag kan skaffa mig social security card då med och körkort för bara 150 kr ;). Sa yay. Sex timmar till Memphis för 15 minuters intervju... och sex timmar hem. Helt sjukt! Och jag vet inte hur många gånger vi fått berätta hur vi träffades. Haha :P

.::.

.: Min Docka:.




Leia i en 49 år gammal dopklänning. Min vackra underbara flicka! Vad mamma är kär!

Saturday, September 8, 2007

.: Gudmor :.

Hur gör man någon Gudmor?? För jag vet en som ska bli det åt min Leia. Men hon kommer ej ha nån gudfar om jag ej kommer på nån bra. Kan man välja en gudfar som ej är tillsammans med den man vill ha som gudmor? Om man kan, så tror jag mig veta en! Inte särskilt hedniskt, men jag tycker det är bra att det finns. Om något händer mig och Josh då har Leia en extra mamma ju! + Jag har det själv och tycker att det varit underbart! Vad hade jag gjort utan mina?

Friday, September 7, 2007

.: Mamma Minna :.



... Vad underligt det kan kännas emellanåt att vara mamma. Men vad lycklig man är. Det är en omätbar lycka blandad med oro och sådan stor stark kärlek som bara mammor kan beskriva inom sig. Därmed inte sagt att pappor ej älskar sina barn, men det är något speciellt med mammor. Varför får de annars så mycket uppmärksamhet på mors dag? Det sänds flest kort på Mors dag än på någon annan dag om året. Jag kan bara tala ur min egen erfarenhet. Min mor väger mycket tyngre än min far. Dock kan det säkert vara tvärtom för andra. Och tvi på mig, nu kom jag ju av mig!

O Leia Katarina, vad mamma älskar dig! Natt som dag, tårar som skratt kommer jag alltid älska ditt väsen. Min egen lilla vildvittra. Min Vildtora! <3

.: Josh :.



Det finns en kul historia till denna bild. Innan kejsarnsittet sa sköterskorna åt Josh att ta på sig sjukhusrocken och den där roliga sjukhusmössan. Så han gick in på toa.. tog av sig alla sina kläder och tog sedan på sig rocken. Vad de mena var att han skulle ta på sig rocken över hans kläder. Sött!

Det är en rolig historia. Han var väl nervos, stackarn. *hihi*

Monday, September 3, 2007

.: Carola sjunger Byssan Lull:.



Men varför Carola??? Jag älskar ju den låten. är väl det enda bra hon framfört. Haha :P