Monday, September 22, 2008

Tack Nina!

Tror att det faktiskt ar "stafylokockinfektion" som Nina snallt sokte upp. Mamma, det ar det det heter! Men Leia mar bra nu! Den 30de september ar det dags for arliga vaccinationen!

Nina, jag vill faktiskt fa ett brev av dig snart!!! ;) Det ar val dags nu? ;)

Loo, om du laser detta sa har du en underbart sot son. Mysigt skratt som man bara faller for. Jag laser din blogg, kollar mycket. Du skriver bra! Keep on going! :)

Jag saknar Vanessa, tankt pa henne en hel del idag..

Och Kirsti, Erica [fan jag e sa avis pa ditt har!], Emelie, Nina, Therese x3, Daniel... Rikard, Linda... gah va jobbigt utan er har!

Och Anna... hur har du det idag??

Nu duscha, maste sussa strax.

Sunday, September 21, 2008

Staffinfektion



Vad ar det pa svenska, tro?

Min kara lilla dotter fick det pa rumpan. Startade som en finne men blev liksom lite sorre och under huden var det som en golfbollsstor bula. Man kan do av det, det ar ju liksom jattehemskt att en liten kan ens fa det! Gar ej att undvika, hur man an stadar. Det finns overallt, sakert pga sa varm klimat! Lakaren sa att i ar har han sett det mesta utav det. Men Leias sprack o allt ackel kom ut pa fre morgon. Tydligen ar det bra. Nu kan lillan sitta utan att flamta for att det gjorde sa ont!

Hon ar liksom allt jag har typ. Min alskling! Hon har pussat pa mig hela dagen och sagt mama. Myspys!! Min kramkompis det du!

<3

Monday, September 15, 2008

.:Att sakna..:.

Kan vara javligt pissigt. Just nu vill jag nog mest ta bilen och halsa pa pappa. Hur har du det, far? Kanner du dig ensam eller mar du som en kung? Tar de val hand om dig darborta? Saknar faktiskt dig jattemycket!

Mamma, om du bara vore har. Det var sa mys nar du var har senast. Kom igen, jag saknar dig sa fruktansvart mycket! Lite jobbigt att sakna nagon sa mycket, men sa blir det val nar man flyttar sa langt bort! Dumma Minna, men det fanns nog och finns bade samre och battre saker har. Sverige ar ett sa bortskamt land och anda gnaller sa manga svenskar.. [ Men har har vi djurpoliser som faktiskt fungerar i alla fall! :0]

For att inte tala om Maja och Kimmo och Madde med kommande bebis! Gah om jag kunde skulle jag krama er just nu!

Nina, Daniel, Emelie med sa manga fler ar ocksa javligt pissiga att sakna ;). Fan, kom hit nangang da!

Friday, September 12, 2008

Kommentarer tack!

Glom nu inte att jag kommer gora om min hemsida! Wee, liksom. Antligen!
Blir pa Engelska bara, vad tycker ni om det?

Wednesday, September 10, 2008

.: Otrolig Människa :.

Vi kan kalla henne för Sara. Men det är inte hennes namn. Hon är ialla fall helt ut i bängarna konstig. Kanske är hon en alien eller något. Hon sa en dag, eller frågade väl snarare "tycker du jag är snyggare än min syster?" Varav jag sa "huh? Vad spelar det för roll?" medans hon visar mig en bild på sin 6 år äldre syster. Jag sa att "smaken är som baken, jag vet inte." Jag tycker inte "Sara" är nå snygg heller. Sedan säger hon "jag tycker jag ser bättre ut än min syster, vi är liksom inte lika varandra alls!" Och sen efter ett tag "jag försöker inte vara självkär eller något i den stilen..." Jag suckar. Den kvinnan som blir 25 nu i helg håller aldrig käften!

Sedan berättade hon att hennes syster låser in sin man i garderoben när hon är arg på honom! Mannen som vägrar skaffa sig ett jobb. Och han är farsa till två barn också. Systern jobbar på ålderdomshem varav nån man där påstar att hon försökt kväva honom med sina stora bröst. Herregud, är de här människorna verkliga?! De bor förresten alla hemma hos hennes morsa med! Sara vet ingenting om omvärlden, det är nästan för synd om henne tycker jag. Jag försöker stå ut med o lyssna på hennes babbel om ditt och datt! Men man orkar bara så mycket!

Och idag sa hon att hon skulle vilja ha internet, och efter det nämner människan hallucinationer. Vart kom det ifrån!

Och hon pratar så högt så alla hör från ena änden av rummet till den andra. Och skrattar och beter sig som en galen "jag är så snygg attityd" människa. Fnyser med handen sådär präktigt emellanåt också.

Och människan är mullig men tycker att en annan smal person är fet?
Och ur hennes väska kom det en kackerlacka ur! Det finns människor som skyller kackerlackor på henne, de har hittat några få på jobbet.USH!

Give me a break! Varför finns det såna konstiga människor!

Tuesday, September 9, 2008

.:Raddningen av Kolibriet:.

Idag sa har jag raddat en kolibri fran en saker dod. Vad vackra dem ar! Den hade irrat sig in i ladan och forsokte ta sig ut dar fonstret var. Jag gick dit och pekade under den och den satte sig pa mitt finger och vilade. Vad sma dem ar! Sedan flog den lite till medans jag forsiktigt fangade den i mina hander och da slappte den ett litet pyttelitet piip piip! Sedan var den fri.

Det var min goda garning idag. Vad var din?

Forresten sa tycker jag de ar mirakelfaglar! Vackra och sa underliga.

Jag gillar korpar ocksa, har ar de gigantiska. Korparna dar kallar amerikanerna for crows och de storre har for ravens!

Beep!