Wednesday, October 31, 2007

.: Sju sanningar :.

..Vem är det som ständigt kommer med dessa kedjegrejer? Kedjebrev var ju illa på slutet av 80 och början av 90 talet och det är aldrig något slut på dem och nya dyker det tydligen ständigt upp! Jag gör denna men inga fler. Jag har jobbigt nog med att klistra in alla svenska bokstäver som saknas här! Ger inga namn heller. Har inga att ge, bara en eller två men alla får välja att göra det om de vill istället.

Sanning ett: Jag är bra på att upprepa mig själv pga rädsla för att bli missförstådd av mitt forvirrade sätt att förklara mig.

Sanning två: Jag är rädd att om Leia är med farmor mer än mig att hon glömmer bort mig. Ex: jag börjar jobba i januari och då är farmor barnvakt, lyckans ost. Vet att mamma alltid är viktig men kan inte få in det i huvudet.

Sanning tre: Jag behöver börja motionera men är för lat! Plus att det känns lite obekvämt att vandra ensam på vägarna här pga lösa hundar och man vet aldrig: konstiga människor.

Sanning fyra: Jag har svårt att säga till folk om de gör något jag inte tycker om. Har svårt att stå på mig. Rädd att såra andras känslor tror jag nog!

Sanning fem: Jag gråter alldeless för lätt!

Sanning sex: Jag har satt mig själv på plats nummer tre. Först är Leia sedan Josh och sist jag! Jag bryr mig inte längre om hur jag ser ut eller vad jag kommer syssla med när jag ska jobba! Bara man får lön så är jag glad! Vi kommer alla dö en dag ändå! [Tur att jag har en man som ger mig kärleksbrev!]

Sanning sju: Tycker att gubben min ska börja sätta fart med att bli av med sin jättemage! [ärligt vet jag inte vad mer jag ska skriva!]

Fixar svenska bokstäver imorgon! Har ej tid nu, dags att sussa! Godnatten!

Friday, October 26, 2007

.: Höst :.

Nu har hösten kommit. Löven börjar bli färgglada och luften kylig. Jag trivs som fisken i vattnet. Det är en sådan mysig årstid! Leia är nu 9 veckor gammal och hon växer som ogräs. Idag ska hon få sina första sprutor, tror det är mot mässling och det där. Måste köpa bebis tylenol ifall hon får feber i helg! Ska bli spännande, jag kommer oroa mig som tusan. Leia har ju ALDRIG varit sjuk än!

Igår föll en karl ner från taket. Vi bor på andra plan. Toppenplanet. [Bilder kommer snart] Han föll på asfalten nere, ganska högt fall. Han fick säkert åka till akuten. Han blödde ganska mycket.. Ush.

Vårt hus [hus med 4 lägenheter] ser ut att vara tyskt insiprerad. Det är vitt. Och fint :) Jag har fått nästan allt i ordning. Bara soffan som saknas [finns i gamla huset ännu] och inget matbord har vi. Vi behöver ett litet runt bara. Och nå litet för en micro o stå på. Köket är ju inget stort.

Leia tycker om när man leker med henne, petar man på hennes nästipp brister hon i skratt! ;)

Monday, October 22, 2007

.: Flytt :.

Imorgon bär det av... Vi flyttar till en lägenhet med två sovrum och vardagsrum och vi kommer dela med Jimmy. Leia får sova i vårt sovrum. Sedan senare när jag börjar jobba kommer vi spara pengar o bo så billigt vi bara kan för att sedan köpa ett hus. Förmodligen. Då blir det säkert bara jag o Josh o lillfisen. Så skulle jag ju vilja ha det, för jag vill inte plocka undan karlar. Gruff, de är alltför stökiga. Jag kommer vara på dem som en hök o städa efter sig själva.

Lägenheten är på andra plan. Det är tvåvåningshus med 4 lägenheter. Den ligger nära sjön och man har supersöt utsikt av en röd gammal lada utanför o skog på andra. Lantligt men mysigt!

Sjön är ju vacker. Även vintertid :)

Saturday, October 13, 2007

Sunday, October 7, 2007

.: Helgen :.



I helgen har vi umgåtts med Joshs mormor och morfar mest. Det har varit underbart att träffa dem. De kom hela vägen från new Mexico hit, tog de tre dagar och vilka härliga människor sen! Igår var vi i Chattanooga aquarium och vi såg pingviner!

Joshs mormor och morfar var helt betagna av lillan. Med sig från New Mexico hade dem en massa fina saker som fotoalbum och bland annat Joshs mor Maries bebisbok. Oj! Vi kom hem vid sju idag. Efter att ha umgåtts med dem och Joshs farmor o farfar och sedan var vi på Wallmart och sprang på Lisa, Tami och Tammi med. Men haha, måste alla gå o shoppa samtidigt! Leia var med oss idag. Igår var hon med Kate o Kim. Vi köpte ett babygym. Ska se om jag hittar ett produktinfo för er om den. Hur kul som helst :)

Här >> Babygymmet :)

Tuesday, October 2, 2007

.: Idag :.

Ush för idag. Tvi för idag. Vi har varit i Crossville i sju heela långa timmar. Först bebisläkare sedan till min läkare för att sedan fara snabbt till Health department för att komma på det här programmet som ska betala biopsin för mina "onormala celler" [de ringde o sa att jag hade onormala celler som kan tyda på cancer eller bara nå cellförändringar] sedan tillbaka till min läkare för att göra testet och gynundersökning men det kunde inte göras då jag blödde för mycket och jag trodde mensen var över så nya tiden är om 3 veckor. Samma dag som Leia har bebisläkare vilket är ett stort plus. Men nu fick jag iaf en nuvaring. http://www.nuvaring.com. Min läkare satte i den idag, man tar bara ut den en gång per månad. Man har i den 30 dagar och sedan ute i 7 dagar och sedan sätter man i en ny. Bra preventivmedel tycker jag! + att jag fick tre månader gratis :D <3

Men stackars Leia har blitt buren, lyft opp, satt i bilstolen, lyft i bilstolen, matad i bilen o hos läkaren, blöjbyte i en trång liten bil och en kortisonspruta för sitt eksem hos bebisläkaren så nee, lillan är inte glad idag och mamma lilla kan inte rå for det!