Wednesday, July 11, 2007

.:Känslosamhet:.

.::.

Har just kommit tillbaka hem från Crossville där vi var hos bebisläkaren. Leia ligger nu med huvudet ner och det är bra. Jag har inte blivit större där nere än. Och vi är inte på vårt bästa humör här idag. Josh är på uselt humör, jag kan knappt stå ut med det ibland för jag själv är känslosammare än någonsin och det finns stunder då jag önskar att man ej blitt med bebis, för det var oplanerat men ändå glatt men ekonomiskt kunde vi ej vara mer oförberedda. Jag måste få ihop 350$ [ca 2500 kr] till på onsdag. Hoppas det ordnar sig på något vis men jag känner sådan oro. Kanske allt bara går rätt käpp åt helvete?!

:


Dessutom känner jag stark hemlängtan och vill nästan sätta mig på ett flygplan hem. Där allt är som det alltid varit. Där min trygghet är.

:

Vad ska man ibland göra av sig själv??

:

Funderar på att lägga mig och sova en stund till. Av någon anledning är jag trött fortfarande. Kanske är det pga alla kissepauser mitt i natten och man ej får sova riktigt djupt pga det. Eller så är det det regniga vädret här idag.

:

Saknar min Malin och min underbara Nina. Och Erica förgyllde min förmiddag med att sitta med mig en stund på msn. Hon kommer vara så fin på sitt bröllop, sin sagodag med Grim! Båda två är så söta ihop. Jag kan inget annat än att önska er all lycka i världen, vilket jag redan gjort. Vill inget mer än det bästa för mina vänner. Känner total lycka när mina vänner har lycka med. Love you all! <3

:

Fränder; Ni är alla i mina tankar mycket och ofta. Ingen är bortglömd.

:

.::.

1 comment:

Satkôna said...

Men gumman då! Kramar om!
Allt blir bra ska du se!
Om det är nån tröst så hade jag tvivel ibland med om man verkligen gjort rätt som blev gravid. Men det är ganska vanliga tankar man har som gravid.
Även om det nu var planerat eller oplanerat! Det är ju nått alldeles nytt man står inför och man kan ej föreställa sig hur det ska bli!
Men när man väl har sitt lilla knyte i sin famn så faller alla pusselbitar på plats! =)

Förstår din hemlängtan, den har jag med titt som tätt. Dock har ju jag närmare än vad du har....
Men hur skulle Josh ställa sig till att bo i Sverige? Kan han tänka sig det?
Kramar om!!