Sunday, May 20, 2007

.: Groda och Drömmar :.













Så här kan trädgrodorna se ut här. Söta eller hur? Absolut en av mina favorit grodor! De låter gulliga med när de gör ljud ifrån sig. Man hör de mer än man ser dem. Har själv ej sett en ännu!

Klockan är 10 här nu på morgonen. Och jag hade gärna sovit längre. Kom i säng vid två inatt, satt och stickade medans Josh spelade Ultima Online. Innan han satte sig vid datorn satt jag ju och skrev på familjeboken. Känns som man fick mycket gjort igår vilket är en fin känsla!

Jag hade en ganska så mysko dröm. Jag jobbade i en veterinärklinik i en skola. Veterinären var inne i skolan och jag och en tjej var och tog hand om diverse djur i kennlarna men korridoren var översvämmad med råttbajs och vatten. Vi bytte vatten till råttorna och sedan var det rast. Då är det en kille som ringer och har kört på sin egen hund och han ilar i all hast med sin collie till oss. Jag försöker desperat få tag på de duktiga veterinärerna, för tydligen var jag bara en djurskötare. Och mitt i allt detta så lägger killen hunden i en vägghiss som tydligen var uppvärmd vars botten försvann och hunden föll några våningar ner. Vi hittar hunden genom att ta de konstiga trapporna ner, det var nästan som trapporna inte fanns. Man fick lia sig ner via händerna på räcket. Vi får fatt på hunden och hissar upp honom och kommer själva upp via en trappa där det sitter en massa barn från olika länder. Sedan försvann hunden och hundkillen och barnen. Skolan förvandlades till en ruin och jag såg ut som Monika i Vänner och var där med en annan tjej och en äldre herre som tydligen var jude. Och eftersom de tror jag är en journalist slänger de ut mig i regnet ute medans jag skriker på italienska åt dem! Sedan nös jag och vaknade!

Man kan nog ha skumma drömmar. Josh sa att jag drömde sådär för att Kim och de har en kennel, för att jag påminner om Monika på ett av mina kort som jag visade farmor igår och för att vi pratade mycket historia och annat igår.

Och igår så berättade Kim att Kate är numera förlovad med Jordan. Men när jag sa grattis till henne så sa hon tack lågmält och lät inte alls vidare glad. Hon kan vara en aningen skum, ibland säger hon knappt hej eller det gör hon nästan aldrig. Oartig och ja, kanske en typisk tonåring?

Nu måste jag nog äta min frukost, börjar bli för mjukt. Dumma flingor i mjölk! O.o

.::.

No comments: