Thursday, August 2, 2007

.:Baby Shower:.



Idag hade Kim "Baby Shower" för mig och Leia Katarina. Det finns även "Bridal Shower" och "Bachelorette/Bachelor Showers" som är desamma som Möhippa. Vad många som kom! Och jag fick två STORA säckar fulla med bebiskläder. Fick en stor box med blöjor och SEX mindre paket. Tre lådor med wipes, shampoo, body lotion o bath och en underbar Nursing Pillow!!! Precis en sådan fast lyxigare som jag tittade efter på nätet. De kallas även för Boppy. De ger bra stöd när man ammar/matar med flaska. De ger bra sittstöd för bebis när bebis börjar sitta. De är bra nackstöd och du kan sova med den under din stora bebismage. Den har så många användningsområden!

Vilken underbar liten sötfest med lekar! Cheyenne och Sara var i ett lag och Kate och Elisabeth i en annan och så skulle de klä på pyjamas o av som på en bebis på varandra. Den som var klar först vann. Cheyenne och Sara var det vinnande laget. Ena skulle spela bebis och så fick de turas om. Hur kul som helst!!

Varför har inte Sverige "Baby Showers" för? Det är ju en underbar sammankomst med mat, lekar och människor du vill ha nära!

.::.

No comments: